Magunkról

Cégünk 2003 óta foglalkozik családi házak generál kivitelezésével. A belsőépítészeti tevékenységek mellett a szerkezetépítési munkák, magasépítés, főleg alapok és picék készítése volt a fő tevékenységi körünk. 2007-ben már átvettük a régió piacvezető szerepét, és a Renovart Kft. kiemelt, szerződött kecskeméti partnere lett a világ, Európa és hazánk legnagyobb téglaipari cégének a WIENERBERGER ZRt.-nek.

Családi házak szerkezetének összeállításánál kiemelt szempont a magas hőszigetelő képességű kiváló minőségű anyagok használata és a magasan képzett szakemberek, és gépesítettség.

A MESTERHÁZ programba bevont épületeink kivitelezése során - ingyenesen - műszaki ellenőr ellenőrzi épülő családi házaink műszaki minőségét, illetve, hogy házaink megfelelnek-e a szigorú MESTERHÁZ minősítésű családi ház szabványainak, fogalmának, majd erről a tényről a Tisztelt Megrendelő MESTERHÁZ TANÚSÍTÓ OKLEVELET kap.

 Cégünk minden épülő családi házát bevonja a MESTERHÁZ programba. Büszkék vagyunk arra, hogy 2011. évben, az országban a legtöbb MESTERHÁZ minőségű családi házat építettük, így 1. helyezettként, jogosultak vagyunk a MESTERHÁZ MINŐSÉGI KIVITELEZŐ cím használatára.

Elérhetőségek

Értékesítés, érdeklődés: Farkas István – renovarthaz@gmail.com +36 20 214-0434
Ügyvezető: Varga Szabolcs +36 20 455-0627
Műszaki vezető: Szilágyi Zoltán +36 20 263-5515